O nas

NIKI, d.o.o. je računalniško podjetje, ki se ukvarja z razvojem programske opreme za elektronsko poslovanje, namenjene predvsem računovodskim servisom, računovodjem in podjetjem.

Smo eden vodilnih proizvajalcev tovrstne programske opreme v Sloveniji, kar je pogojeno predvsem z lastnim razvojem in tesnim sodelovanjem z računovodskimi servisi ter upoštevanjem posebne specifike dela le teh.

Na trgu smo prisotni že od leta 1999, takrat s programskim paketom SOVA. Danes na trgu nastopamo z novo generacijo programske opreme imenovane Desito, ki je izboljšana in posodobljena verzija PP Sova.

Zaradi kvalitete in močne razvojne naravnanosti ekipe, ki skrbi za rast programskega paketa Desito, nam zaupajo večji računovodski servisi in mnoga podjetja, ki so že prepoznala naše konkurenčne prednosti.

Podatki o podjetju

NIKI d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 14
SI-1210 Ljubljana-Šentvid

ID za DDV: SI54397570

TRR odprt pri NLB:
SI56 0201 1001 2768 803

Telefon: (01) 518 56 78
Telefon: (01) 518 56 79
E-pošta: info@niki.si

Povpraševanje

E-pošta: info@niki.si
Skype: desito.podpora
Telefon: (01) 518 56 78

Seminar o spremembah davčne zakonodaje v letu 2014

Ekipa Desito, se je letos odločila, da svojim zvestim strankam za novo leto podari predavanje oziroma seminar na temo nove davčne zakonodaje.

Naši uporabniki Desita so darilo prevzeli v Plaza hotelu v Ljubljani. Izvedbo seminarja smo zaupali specialistu za računovodstvo ter davčnemu svetovalcu gospodu Matjažu Kodriču, univ.dipl.ekon.

15. Kongres računovodskih servisov (10-11 oktober 2013)

15.Kongres računovodskih servisov se je odvijal v Kongresnem centru Thermana Laško .

V prijetnem okolju smo združili prijetno s koristnim in poleg vsebinsko bogatih predavanj tako s področja računovodstva kot tudi manj računovodskih področij, izmenjali izkušnje ter predstavili prednosti našega programa Desito.
Z odzivom oziroma obiskom na našem razstavnem prostoru smo bili izredno zadovoljni. Program Desito, ki je prepoznaven predvsem po prijaznosti do uporabnika in povezljivosti z drugimi sistemi je izstopal tudi na področju mobilnosti predvsem pri uporabi tablic in pametnih telefonov.

Da bi dobrodelnost ostala del našega vsakdana in vrednota mnogih smo jo dodali tudi na kongres. Skupaj s številnimi podpisi udeležencev kongresa smo donirali Fundaciji Vrabček upanja, ki zbira sredstva za invalidno mladino v Stari gori . Najlepša hvala še enkrat za vaše sodelovanje .

Ekipa Desito

14. Kongres računovodskih servisov (8-10 oktober 2012)

Na 14. Kongresu računovodskih servisov, smo sodelovali pod okriljem kakovostnega računovodskega servisa SOVA, d.o.o., zlatega sponzorja kongresa. Želeli smo predstaviti prednosti programa /desito v okolju, kjer so potrebe po učinkovitih informacijskih in poslovnih rešitvah najbolj izražene.

Sodelovanje na kongresu, nam je prineslo lepo število novih poznanstev in poslovnih povezav.
Obiskovalci pa so pokazali navdušenje predvsem nad praktično in prijazno uporabo programa /desito.

Vsem udeležencem, ki so nas obiskali na razstavnem prostoru, se zahvaljujemo in vabimo, da nas obiščejo tudi v naših poslovnih prostorih.