eRačun

Račun s katerim prihranite!

Desito je profesionalen računovodski program za velike in male. Za računovodske servise, podjetja z internim računovodstvom in podjetja, ki želijo ažurno in enostavno informacijo kot pomoč pri sprejemanju vsakodnevnih poslovnih odločitev. V Desitu vam omogočamo poslovanje z eRačuni v katerikoli verziji programa.


O eRačunu

Komu vse je eRačun namenjen in kako ga začeti uporabljati v Desitu.

Navodila

Tukaj najdete vsa navodila poslovanja z eRačuni v Desitu. Vse od uporabniških nastavitev, pa vse do pošiljanja in prejemanja eRačunov v Desito.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ker se v zvezi z eRačuni vsak dan pojavlja vse več vprašanj, za vas na tem mestu odgovarjamo na najbolj pogosto zastavljena vprašanja.Zakaj uporabljati eRačun?

Glavni prednosti eRačunov v Desitu so:

  • Nižji stroški operative in izmenjave dokumentov
  • Hitrejše izdajanje in prejemanje računov
  • Večja varnost dokumentov s pomočjo elektronskega podpisa
  • Večja natančnost pri vnašanju podatkov

Komu vse je namenjen?


Namenjen je vsem uporabnikom Desita, ki želijo poslovati stroškovno učinkovito, hitreje, varneje, natančneje in okolju prijazno.


Predvsem zaradi hitrejšega izdajanja (račun dospe v roku 10 sekund) in prejemanja računov (avtomatski vnos metapodatkov in hitra likvidatura), se je mnogo podjetjih odločilo za prehod na poslovanje z eRačuni. To prinaša tudi nižje mesečne stroške administrativnih del v podjetju in računovodstvu.

Kako začeti uporabljati eRačun?

Vsi uporabniki Desita imate možnost poslovanja z eRačuni. Preden lahko začnete poslovati z eRačuni, morate najprej brezplačno registrirati vaše podjetje na portalu bizBox. Po tem pa sledite navodilom, glede na vaše želje:

  • če želite prejemati in izdajati eRačune potem sledite tem navodilom
  • če želite samo prejemati eRačune potem sledite tem navodilom
Če ste po korakih sledili navodilom imate sedaj možnost prejemanja in izdajanja eRačunov preko eNabiralnika, ki je integriran s programom Desito.

Več informacij o eRačunih si lahko preberete na našem portalu, kjer za Vas odgovarjamo na najpogostejša vprašanja o eRačunih.


Preizkusite zdaj

O funkcionalnosti programa Desito se lahko na enostaven način prepričate sami.

Na info@niki.si nam pošljite osebne podatke in poslali vam bomo dostop za brezplačno uporabo testne verzije programa Desito.