DESITO BRONASTI SPONZOR 16.KONGRESA RS

Zbornica računovodskih servisov vsako leto organizira kongres izvajalcev računovodskih storitev. Poleg aktualnih vsebin s področja računovodstva, se na kongresu predstavijo tudi ponudniki programske opreme za potrebe računovodske stroke.

Desito je tokrat bronasti sponzor kongresa.

Vabljeni ste na ogled naše predstavitve, ki se bo odvijala v preddverju kongresne dvorane.

Zavedamo se, da je čas na kongresu v večji meri odmerjen strokovnim vsebinam vezanih na računovodske storitve in da se vam na kongresu težko v celoti posvetimo. Priporočamo vam, da vam novosti v Desitu osebno predstavimo na sedežu vašega podjetja.

Računovodski program Desito je prav tako kot večina ostalih programov prilagojen novim zahtevam poslovnega okolja, usklajen je z zakonodajo in danes zelo aktualnimi spremembami na področju
e-računa.

Z novo generacijo programa Desito WEB, smo stranke računovodskega servisa še bolj približali računovodjem, ter skrajšali poti in čas do računovodskih informacij in predvsem olajšali delo računovodjem.

Desito lahko sedaj računovodskim servisom in njihovim strankam ponudi kvaliteten dokumentni sistem, sistem izdaje in prejema e-računa, avtomatsko likvidaturo oziroma knjiženje prejetih računov, masovno fakturiranje, sistem za analizo podatkov, brez papirno poslovanje, vpogled v poslovanje podjetja preko interneta …

Seveda za tem stoji razvojna ekipa, ki bo tudi v bodoče poskrbela za nadaljnji razvoj naše programske opreme v skladu s potrebami naših uporabnikov.

Vabimo vas, da nas pokličete ali pošljete mail na info@niki.si ter se z nami dogovorite za predstavitev Desita.

Program vam po predstavitvi na vašo željo, aktiviramo za BREZPLAČNO eno letno uporabo, če boste z našim programov vodili računovodstvo vsaj enemu podjetju.

Pri Desitu ni nobenih težav v povezljivosti z drugimi programi, ki jih uporabljajo vaše stranke, saj vam prenos podatkov brezplačno uredimo mi.

Da nikoli ne boste ostali sami, je tu še strokovna in zanesljiva podpora, ki vam bo vedno na voljo.

Desito v oblaku

Konferenca na temo sodobne informacijsko komunikacijske tehnologije je za nami. Podjetji NIL in MEGA M, organizatorja konference, sta nam predstavila zanimive teme iz področja IP telefonije, video storitev in CRM rešitev.

Danes, ko je optimizacija poslovanja podjetja še kako pomembna, je vlaganja v IT infrastrukturo podjetja izrednega pomena. Investicije v IT so običajno visoke, prav tako so visoki stroški vzdrževanja.

Tokratna konferenca je pokazala alternativo dragim investicijam v IT, z izbiro računalništva v oblaku.

Program Desito naše stranke že uporabljajo v tako imenovani pisarni v oblaku. Ker zaupanje v oblačne storitve, glede varnosti in zasebnosti podatkov pri potencialnih uporabnikih vse bolj narašča, vas želimo spomniti na možnost uporabe oziroma najema IT storitev v oblaku.

Kaj pridobite z uporabo IT storitev v oblaku?

  • Postanete MOBILNI
  • FLEKSIBILNO dodajate in odvzemate delovna mesta
  • Zagotovite VARNOST vaših podatkov pred krajami, izgubami in zlorabami
  • Povečate UČINKOVITOST v vašem podjetju
  • Izboljšate KOMUNIKACIJO med zaposlenimi
  • Uporabljate vedno POSODOBLJENO programsko opremo
  • ZMANJŠATE INVESTICIJE v komunikacijsko opremo
  • Občutno ZMANJŠATE STROŠKE vzdrževanja računalniške opreme v vašem podjetju

Najem celotnega IT oziroma pisarne v oblaku, vam omogoča, da naš računovodski program Desito in svojo pisarno/namizje, uporabljate koder koli.

Z mobilnostjo in celovitostjo storitve v oblaku boste na trgu konkurenčnejši, vaše stranke bodo bolj zadovoljne, kar je tudi ključ do uspeha vsakega podjetja.

Vas čaka investicija v novo IT opremo ? Ali želite enostavno poslovati ceneje?

Pokličite nas in skupaj vam bomo pripravili optimalno rešitev.

Ekipa Desito

NIKI d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 14
1210 Ljubljana – Šentvid

E-pošta: info@niki.si
Skype: desito.podpora
Telefon: +386(01) 518 56 78
GSM: +386 (31) 373 430